Espais de calma i observació

VORATER

Qui ha tingut l’oportunitat de gaudir d’una estona tranquil·la a la vora d’un riu coneix, de ben segur, el significat de paraules com relaxació, serenor, pau o harmonia. El so de l’aigua, el cant dels ocells, el xiuxiueig de la brisa o la remor de les branques conformen una melodia natural que aporta benestar i millora la salut integral de les persones. La ciència ho corrobora: el contacte amb la natura té un efecte preventiu, terapèutic i rehabilitador, i és del tot essencial per afavorir el nostre equilibri físic, emocional i social.

El que pretenem és, senzillament, que pugueu reconèixer tot allò que està succeint mentre està succeint i que abraceu activament el fluir de la vida tal com l’esteu vivint. Als 4 itineraris VORATER a Camprodon, Sant Pau de Segúries, Sant Joan de les Abadesses i Ripoll hi trobareu cinc espais de calma i observació, i els exercicis corresponents de cada punt.

A les oficines de turisme hi trobareu els materials disponibles que us acompanyaran en aquesta experiència:

                          Dossier de premsa

 

Descarregar mapa                                    Entra a la webapp                                            Descarregar el llibret