Esports a l’aire lliure tot l’any

Fes turisme esportiu al Ripollès

El Ripollès és una destinació ideal per a la pràctica esportiva, per les seves característiques climàtiques i naturals, amb una llarga tradició en el món de l’excursionisme i l’esport, i la qualitat de la seva oferta turística.

Al Ripollès podreu practicar diverses disciplines esportives a l’aire lliure al llarg de tot l’any, en una gran varietat de paisatges i entorns naturals. Les emocions i els valors esportius esdevindran experiències úniques!

Viu l’esport al Ripollès a través de tot aquest ventall d’opcions: alpinisme, esports d’hivern, ciclisme, running, escalada, hípica, golf, parapent. Un munt d’emocions a flor de pell!

Gaudeix de diverses pràctiques esportives al bell mig dels paisatges i entorns naturals del Ripollès

Zones Trail i estades d’entrenament

Zones Trail i estades d’entrenament

Entrenar en zones trail degudament categoritzades i marcades, fer estades als training camps, i molt més, fan del Ripollès l’entorn ideal per preparar-se per a aquestes pràctiques esportives al medi natural.

 

Zones trail
Centres de tecnificació i equipaments

Centres de tecnificació i equipaments

El Centre de Tecnificació Esportiva L’Avellaneda, ubicat a Ripoll, atén aquells joves esportistes seleccionats, d’acord amb els criteris tècnics que estableix la normativa específica de cada esport, vetllant per la seva formació integral.

El Ripollès disposa d’una gran varietat d’equipaments municipals de qualitat adequats a la pràctica de diversos esports. Tots ells, gestionats pels ajuntaments, permeten gaudir de la pràctica esportiva als seus usuaris.

Esdeveniments esportius (trails, duatlons.. etc.)

Esdeveniments esportius (trails, duatlons.. etc.)

Les curses de muntanya, duatlons, maratons i mitges maratons, trials, curses de bicicletes i curses d’esquí, al Ripollès omplen el calendari d’esdeveniments esportius a l’aire lliure.

El Ripollès també és punt de pas destacat de grans esdeveniments esportius que van més enllà de la comarca i que tenen un prestigi consolidat a escala internacional: la Volta Ciclista de Catalunya, la Transpyr, etc.

Agenda