PIRINEU DE GIRONA

Viu els esports d’aventura al Ripollès

A qualsevol època de l’any, al Ripollès hi trobaràs una àmplia oferta d’esports d’aventura, enmig d’un entorn natural excepcional.

Una gran diversitat d’esports d’aventura al Pirineu més proper

Via ferrada de la Roca de la Creu

Via ferrada de la Roca de la Creu

A Ribes de Freser, hi trobem la Via ferrada de la Roca de la Creu, una activitat que et permetrà viure la natura fent exercici d’una forma diferent. Un camí senyalitzat i equipat amb material estratègicament preparat perquè gaudeixis d’una experiència única sense córrer cap risc.

 

Via Ferrada
Escalada

Escalada

Un dels esports més exigents dels qualificats de muntanya és sens dubte l’escalada. Al Ripollès hi trobaràs multitud de sectors d’escalada amb diversitat de vies de tots els nivells. Tots estan situats en espais bucòlics com són Montgrony, Ogassa o el Gra de Fajol.

Alpinisme

Alpinisme

El Ripollès és un lloc idíl·lic per a la pràctica d’aquesta disciplina, amb una gran varietat de muntanyes, crestes i corredors de totes les dificultats.

L’alpinisme és un esport que consisteix a fer ascensions a muntanyes d’alt nivell, generalment, amb un grau de dificultat. És considerat habitualment una de les modalitats de muntanyisme, és també un esport de risc i això implica factors aliens al practicant. La meteorologia, les allaus i les escletxes en zona glacials que comporta una són els principals factors intrínsecs al medi a tenir en compte.

Barrancs

Barrancs

Vols gaudir dels salts d’aigua, ponts de pedra o altres formacions espectaculars a través del curs d’aigua? El Ripollès és una comarca d’aigua on no pot faltar la pràctica del descens de barrancs.

El descens de barrancs és una activitat d’alt nivell en la qual s’han de dominar les tècniques de cordes i s’han de conèixer el comportament de les aigües vives en espais engorjats.

Aquí podreu trobar algunes propostes per fer al Ripollès, d’entre moltes altres possibilitats.

 

Parapent

Parapent

Les condicions orogràfiques i meteorològiques del Ripollès, fan  que esdevingui una de les poques zones on es pot volar en diferents moments de l’any amb uns desnivells importants.

Vols informació detallada de la zona, entendre les variacions  dels vents de vall i les tèrmiques segons quin sigui el vent dominant? Consulta el mapa de Hike & Fly del Ripollès

Mapa HIKE & FLY del Ripollès