Espais de calma i observació

VORATER Sant Joan de les Abadesses

Viu la teva història al riu Ter, una experiència per al benestar personal a partir de la reconnexió amb l’entorn i amb un mateix de manera conscient.

VORATER us vol facilitar l’experiència de trobar-vos amb el riu. Amb la intenció que sigueu conscients de la vivència del moment present amb interès, curiositat i acceptació, us proposa un seguit d’exercicis que us ajudaran a fer-ho possible: de moviment, de calma, d’observació i d’escriptura . A més a més, unes lectures us ajudaran a preparar cos i esperit de cara a l’experiència que és a punt de començar.

A Sant Joan de les Abadesses l’itinerari corre paral·lel a la riera d’Arçamala fins que es troba amb el Ter. Es tracta d’un recorregut a l’entorn del nucli urbà, sinuós i farcit de boniques perspectives curtes com les del molí, el safareig i el pont, on es pot copsar de ben a prop la profunda relació i dependència que ha existit sempre amb aquest bé tan preuat que és l’aigua. Un recorregut on aquesta estreta relació entre l’home i la natura permet veure, viure i gaudir aquest espai de contacte compartit.

A l’Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses hi trobareu els materials disponibles que us acompanyaran en aquesta experiència.

T’INTERESSA?

Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses

Localització