En família

Viu el Ripollès

Petits i grans gaudiu de la natura, la cultura i la muntanya al Ripollès!

Al llarg de l’any, podeu escollir un munt d’activitats per viure en família: des de descobrir indrets plegats, a conèixer racons i detalls del patrimoni natural i cultural, a compartir vivències i experiències úniques que de ben segur, us faran tornar.

Voleu programar una estada al Ripollès amb família? Us presentem un ampli ventall de propostes i activitats per gaudir amb els més petits de la casa.

Parcs d’animals i aventures

Enmig d’un entorn natural excepcional i amb un paisatge de gran bellesa podràs trobaràs parcs d’animals i aventures ideals per a totes les edats.

Parc d’Animals i d’Aventures

Vall de Núria i Vallter 2000

Puja amb el telecadira de Vallter 2000, descobreix el naixement del riu Ter i observa el mar Mediterrani des d’un angle inèdit! Puja amb el cremallera a la Vall de Núria i tant els més petits de la casa com els més grans gaudiran plegats!

Vall de Núria 

Vallter 2000

No ets pots perdre si vens al Ripollès

 • Activitats de neu en família

  Arribat l’hivern, les nostres muntanyes es cobreixen de blanc i ofereixen un paisatge únic. Construir un ninot de neu plegats, lliscar amb el trineu o passejar amb raquetes, farà les delícies de grans i petits.

  Neu i activitats d’hivern
 • Activitats a la natura

  Des d’excursions a peu, en bicicleta o a cavall, a tallers i activitats. L’entorn natural del Ripollès esdevé un escenari ideal per a que petits i grans descobreixin espais naturals, facin interessants recorreguts naturalistes i coneguin de ben a prop hàbitats de gran diversitat.

  Natura en família
 • Activitats de descoberta del patrimoni

  Des de tallers a visites guiades, la descoberta del patrimoni desperta la curiositat i les ganes de conèixer als més menuts de la casa. Descobriu el llegat històric i les tradicions del Ripollès a través de totes les propostes lúdiques i didàctiques pensades per famílies.

  Cultura i patrimoni