Espais de calma i observació

VORATER Camprodon

Viu la teva història al riu Ter, una experiència per al benestar personal a partir de la reconnexió amb l’entorn i amb un mateix de manera conscient.

VORATER us vol facilitar l’experiència de trobar-vos amb el riu. Amb la intenció que sigueu conscients de la vivència del moment present amb interès, curiositat i acceptació, us proposa un seguit d’exercicis que us ajudaran a fer-ho possible: de moviment, de calma, d’observació i d’escriptura . A més a més, unes lectures us ajudaran a preparar cos i esperit de cara a l’experiència que és a punt de començar.

A Camprodon trobem el bosc madur de la Roureda de Can Pascal, que ocupa bona part del turó de la Rovira. Es tracta d’un espai d’elevat valor ecològic, forestal i paisatgístic, amb roures de fulla gran i molts exemplars que superen els 200 anys. El recorregut, gens difícil, consta d’una pujada suau des de la font del Vern fins a la Rovira, a 1.158 metres d’altitud. Tot i que aquest itinerari no és a tocar del riu, ens trobem propers a la confluència del riu Ritort i el riu Ritortell, que donen les seves aigües al Ter al bell mig de la vila.

Tot un esclat de natura mil·lenària per posar a prova els cinc sentits i entendre el bosc i la natura en el seu esdevenir natural i propi.

A l’Oficina de Turisme de Camprodon hi trobareu els materials disponibles que us acompanyaran en aquesta experiència.

T’INTERESSA?

Oficina de Turisme de Camprodon

Localització