LA NATURA A UN SOL PAS

Vallter 2000

Vallter 2000 es troba en un cercle d’origen glacial, el cercle de Morens – Ulldeter, a la zona més oriental del Pirineu, dins el terme municipal de Setcases.

Està envoltada de cims emblemàtics com Bastiments, el Gra de Fajol i el Pic de la Dona, tots ells de gairebé 3.000 metres. La seva situació geogràfica privilegiada permet contemplar una panoràmica única i excepcional i en dies clars hi pots arribar a veure el Mediterrani!

Vallter és un lloc ideal per a la pràctica dels esports de muntanya a l’aire lliure on gaudir de rutes a peu o amb bicicleta i, fins i tot, visitar el naixement del riu Ter amb el telecadira.

Consulta més informació a: www.vallter2000.cat

 

Paisatges idíl·lics a un sol pas

Esquí a Vallter 2000

Esquí a Vallter 2000

13 pistes amb pendents per a tots els nivells, 10 remuntadors, una pista de trineus, una zona infantil, amb tots els serveis de restauració, escoles d’esquí, lloguer de material. Una oferta perfecta per gaudir de la neu.

Port de muntanya ciclista

Port de muntanya ciclista

La carretera que dóna accés de Setcases a Vallter 2000 es considerada entre els ciclistes de carretera com un dels ports de muntanya més exigents. Té una longitud de 12 km amb rampes de quasi el 15 % i ha sigut final d’etapa de curses com la Volta Ciclista a Catalunya o la Vuelta a Espanya.

Cronoescalada a Vallter, el sostre de Catalunya

Telecadira panoràmic

Telecadira panoràmic

Obert també a l’estiu, et permetrà acostar-te al naixement el riu Ter. El telecadira et portarà a 2.535 metres d’altitud, un indret conegut com el Mirador – Balcó de la Costa Brava, per les vistes excepcionals que t’ofereix sobre el Ripollès, la Garrotxa, el Pla de l’Estany i, fins i tot, l’Empordà. I, en dies clars, divisa el mar Mediterrani!

Més informació

Entrada al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser

Entrada al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser

Vallter 2000 és natura! Rodejat pel Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, és inici de moltes rutes, tant de travesses i ascensions a cims com a passejades familiars. Una bona opció per gaudir  enmig de la natura i amb un paisatge espectacular.

Rutes a l’entorn de Vallter