Pedala pel Pirineu

El Ripollès amb bicicleta

Centenars de quilòmetres pels amants a la bicicleta. L’orografia del Ripollès permet fer excursions amb bicicleta per a tots els nivells: rutes familiars, cicloturisme, vies verdes, rutes BTT, ciclisme de carretera fins a travesses per etapes o pujar ports de muntanya emblemàtics com el de Vallter, el més elevat de Catalunya.

BTT, ports de muntanya, vies verdes... Diversitat d’opcions per escollir!

Rutes de BTT pel Ripollès

Rutes de BTT pel Ripollès

Descobreix totes les rutes amb circuits senyalitzats pels amants de la BTT.

Rutes del Ripollès BTT
Travesses per etapes

Travesses per etapes

Rutes que uneixen el Ripollès amb altres destinacions, pensades per anar per lliure on cada ciclista es prepara les etapes a la seva manera.

Travesses per etapes
Ciclisme de carretera

Ciclisme de carretera

La nostra orografia i la tranquil·litat d’algunes de les carreteres fan que el ciclista pugui gaudir del seu esport en plenitud i assolir alguns dels ports més exigents del Pirineu català: Vallter 2000, Collet de les Barraques, Coll d’Ares, etc.

Propostes de rutes
Vies verdes

Vies verdes

Un camí ideal i accessible per gaudir d’un passeig a peu o amb bicicleta tot descobrint el patrimoni natural, cultural i històric que ens envolta.

Vies verdes
Centre de BTT i punt d’acollida

Centre de BTT i punt d’acollida

Us permetrà conèixer, descobrir i informar de totes les rutes BTT del Ripollès.

El Punt d’Acolliment és un centre neuràlgic de les rutes BTT del Ripollès. És l’indret per on passen més rutes i on et donaran tota la informació necessària de les rutes. A més, disposa de serveis destinats als usuaris BTT de la comarca que et faran sentir com a casa, independentment de si t’hi allotges o no.

Centre BTT i punt d’acolliment
Curses i esdeveniments

Curses i esdeveniments

El Ripollès presenta unes condicions excel·lents per a la pràctica d’activitats esportives. Consulta les curses i esdeveniments.

Agenda
Serveis relacionats

Serveis relacionats

Al Ripollès trobaràs tot un seguit d’empreses que ofereixen serveis pels ciclistes per poder gaudir al màxim de l’estada al Ripollès: guiatges, lloguer i venda de bicicletes i material associat, transfers, assessorament, reparació…

Serveis relacionats