Espais de calma i observació

VORATER Sant Pau de Segúries

Viu la teva història al riu Ter, una experiència per al benestar personal a partir de la reconnexió amb l’entorn i amb un mateix de manera conscient.

VORATER us vol facilitar l’experiència de trobar-vos amb el riu. Amb la intenció que sigueu conscients de la vivència del moment present amb interès, curiositat i acceptació, us proposa un seguit d’exercicis que us ajudaran a fer-ho possible: de moviment, de calma, d’observació i d’escriptura . A més a més, unes lectures us ajudaran a preparar cos i esperit de cara a l’experiència que és a punt de començar.

El recorregut a Sant Pau de Segúries transcorre per la vora del riu Ter, per l’antic camí ral a la Ral, des d’on serem testimonis privilegiats del passat i del present, i de l’estreta relació que ha existit des de temps immemorials entre natura i esser humà. Aquí, el riu comparteix protagonisme amb noves i velles infraestructures com ponts i  carreteres de diversos moments històrics: del camí a la Ral i de les restes del pont Vell del segle xiv a l’actual pont del segle xix, entre d’altres. Enginyeria natural i humana a través de la història que fa que el visitant pugui abstreure’s i viatjar més enllà del temps i de l’espai.

A l’ajuntament de Sant Pau de Segúries i l’Oficina de Turisme de Camprodon hi trobareu els materials disponibles que us acompanyaran en aquesta experiència.

T’INTERESSA?

Oficina de Turisme de Camprodon

 

 

 

Localització