MIL I UNA EXPERIÈNCIES

Vall de Núria

L’estació de muntanya de Vall de Núria ofereix una riquesa natural i paisatgística única. Està situada al terme municipal de Queralbs. Des d’allà es dominen alguns dels punt més elevats del Ripollès, envoltats per cims de gairebé 3.000 metres i on neixen multituds de fonts i torrents.

Us proposem gaudir d’aquest paisatge espectacular d’alta muntanya amb un transport singular: el tren cremallera. Té un recorregut de 12,5 km i supera un desnivell de més de 1.000 metres.

Consulta més informació a: https://www.valldenuria.cat/

Una vall única, al Ripollès. Tot un món de sensacions des del primer moment

Tren cremallera

Tren cremallera

Gaudireu d’aquest paisatge espectacular d’alta muntanya amb el tren cremallera, l’única via d’accés motoritzat a la vall de Núria des de Queralbs o Ribes de Freser, on podreu arribar en cotxe o en tren.

Esquí a Vall de Nuria

Esquí a Vall de Nuria

11 pistes amb pendents per a tots els nivells, 5 remuntadors, 4 pistes de trineus, 4 circuits de raquetes de neu i un parc lúdic, amb tots els serveis, escola d’esquí, lloguer de material i servei d’atenció mèdica les 24 hores.

Santuari de la Verge de Núria

Santuari de la Verge de Núria

Núria és un lloc de pelegrinatge concorregut. A quasi 2.000 metres d’altura, ofereix no sols un recer natural entre grans cims, sinó també el recer espiritual d’un santuari marià d’arrels i tradicions antigues.

Diversió, esport i natura

Diversió, esport i natura

Vall de Núria disposa d’una àmplia oferta d’activitats lúdiques per gaudir de l’entorn, tant per a adults com per a infants: tir amb arc, barques i canoes al llac, minigolf, excursions a cavall, senderisme, nòrdic walking i circuits d’orientació… I pels més petits, la granja i passejades amb ponis.