MIL I UNA EXPERIÈNCIES

Vall de Núria

L’estació de muntanya de Vall de Núria ofereix una riquesa natural i paisatgística única. Està situada al terme municipal de Queralbs. Des d’allà es dominen alguns dels punt més elevats del Ripollès, envoltats per cims de gairebé 3.000 metres i on neixen multituds de fonts i torrents.

Us proposem gaudir d’aquest paisatge espectacular d’alta muntanya amb un transport singular: el tren cremallera. Té un recorregut de 12,5 km i supera un desnivell de més de 1.000 metres.

Consulta més informació a: https://www.valldenuria.cat/

Una vall única, al Ripollès. Tot un món de sensacions des del primer moment

Tren cremallera

Gaudireu d’aquest paisatge espectacular d’alta muntanya amb el tren cremallera, l’única via d’accés motoritzat a la vall de Núria des de Queralbs o Ribes de Freser, on podreu arribar en cotxe o en tren.

Esquí a Vall de Nuria

11 pistes amb pendents per a tots els nivells, 5 remuntadors, 4 pistes de trineus, 4 circuits de raquetes de neu i un parc lúdic, amb tots els serveis, escola d’esquí, lloguer de material i servei d’atenció mèdica les 24 hores.

Santuari de la Verge de Núria

Núria és un lloc de pelegrinatge concorregut. A quasi 2.000 metres d’altura, ofereix no sols un recer natural entre grans cims, sinó també el recer espiritual d’un santuari marià d’arrels i tradicions antigues.

Diversió, esport i natura

Vall de Núria disposa d’una àmplia oferta d’activitats lúdiques per gaudir de l’entorn, tant per a adults com per a infants: tir amb arc, barques i canoes al llac, minigolf, excursions a cavall, senderisme, nòrdic walking i circuits d’orientació… I pels més petits, la granja i passejades amb ponis.