VISITA

Hotel-Restaurant Fonda Rigà

RESTAURANT
La Fonda Rigà és un hotel restaurant situat a Tregurà, a la Vall de Camprodon, al Pirineu català i a molt poca distància de l'estació d'esquí de Vallter 2000. Inaugurat l'any 1971 per l'Albert Rigat i la Dolors Gardella i de mica en mica, i amb la inestimable ajuda de l'àvia Conxita, l'avi Josep i més tard els sis fills, aquest hotel i restaurant familiar, ha anat creixent i modernitzant les seves instal·lacions, amb unes habitacions confortables i acollidores .

Al restaurant combinen la cuina tradicional de tota la vida elaborada amb productes de l'entorn, amb la incorporació de noves receptes fruit del pas per l'escola d'hostaleria de Girona i d'una formació contínua.

El seu objectiu és passar moments de felicitat al vostre costat. Aneu-hi i gaudiu!
En Josep i tot el seu equip, us ofereixen una acurada gastronomia basada en plats de cuina tradicional catalana apresos de la Padrina Conxita i de la mare la Lola i amb molts nous plats de collita pròpia.

A la fonda i com veureu a la seva carta treballen amb els pagesos i productors del nostre entorn. Sense la seva bona feina la Fonda Rigà no podria desenvolupar la seva tasca i és per això que els hi estan molt agraïts.Característiques

També et pot interessar