Beget - Església de Sant Cristòfol - Majestat

Beget és un petit poble dins la vall de Camprodon que conserva pràcticament intacta la seva essència. Amb un estil rural, romànic i majestuós, aquest indret és ideal per a desconnectar i sentir la natura de la muntanya ben a prop, mentre escoltes el pas de l’aigua dels rius que el travessen.

Amb la pedra com a protagonista, el poble es caracteritza pels seus carrerons empedrats i els dos ponts medievals.

Cal destacar que ha estat certificat per l’Agencia Catalana de Turisme com a Bé Cultural d’Interès Nacional per la Marca Turística de “Pobles amb Encant”. I aquest 2021 Ha estat inclòs a la marca “Los Pueblos mas bonitos de España”

L’església de Sant Cristòfol, com a principal edifici característic, és un temple romànic del segle XII. Té una planta de creu llatina, amb un absis semicircular a la capçalera. El campanar està adossat a la nau per la banda de migdia, just a tocar el creuer i quasi bé és quadrat. Al seu interior s’hi troba La Majestat de Beget, considerada una de les obres cabdals de l’escultura romànica catalana, una talla romànica policromada d’un Crist Majestat d’uns dos metres d’alçada del segle XII.

Fes un viatge enrere en el temps i camina pels seus carrerons empedrats.

T’INTERESSA?

Localització

  • 17867 Beget, Girona
Veure a google maps

Més informació

  • Accessible
  • Caps de setmana d’11 a 14 h i de 15:30 a 19 h
  • A convenir