VISITA

La Santa Restaurant, Bar i Lounge by Angelats Hotel

RESTAURANT
La Santa Restaurant, Bar i Lounge, situat a l'hotel Angelats en Ribes de Freser, és un espai multifuncional amb terrassa, desenfadat i ideal per passar una bona estona sense pretensions i sense obligacions.

Envoltats de murs i arcs de l'antiga església on des de la terrassa es poden contemplar unes vistes panoràmiques sobre la vall, tot assaborint la seva filosofia, producte, qualitat i servei.

La seva cuina es basa en les receptes tradicionals del Ripollès, amb la frescor cosmopolita catalana. Ofereixs 100% plant based i la seva metodologia és slow food.

CONTACTA

La Santa Restaurant, Bar i Lounge by Angelats Hotel

La Santa Restaurant, Bar y Lounge pot presumir de tradició i elegància, a l'estar ubicat a la nau de l'antiga església familiar i fusionar el seu estil victorià original, amb la calidesa i frescor de la gastronomia catalana.

Els focs cuinen aliments KM 0, obtinguts de la terra mitjançant mètodes tradicionals. Donen suport a la comunitat local de ramaders i agricultors. Per això, respecten els cicles de creixement natural del producte de temporada i gaudint de l'àmplia varietat de productes que les collites ens poden proveir. Productes de l'entorn més immediat i de la manera sostenible.

A La Santa cuina amb cura cada ingredient, en forn Josper amb carbó de Paraguai. Mantenint el gust de la graella, l'aroma de la tradició i l'essència de l'autèntic.

Característiques

També et pot interessar