VISITA

Hotel Grèvol Spa

RESTAURANT
L’Hotel Grèvol Spa compta amb la distinció de ”Hotel Gastronòmic” gràcies al seu Restaurant Grèvol, un referent de la cuina catalana i, especialment, de la Vall de Camprodon.

La proposta culinària del Restaurant Grèvol destaca per la seva varietat i creativitat, fruit de combinar el millor de la gastronomia mediterrània i de la d’autor. Tota la carta està elaborada amb productes de proximitat i la més alta atenció al detall. El xef Ignasi Bergonyó i el seu equip de professionals t’oferiran una experiència culinària inoblidable, inspirada per l’entorn de la Vall de Camprodon.

La proposta culinària del Restaurant Grèvol destaca per la seva varietat i creativitat, fruit de combinar el millor de la gastronomia mediterrània i de la d’autor. Tota la carta està elaborada amb productes de proximitat i la més alta atenció al detall. El nostre xef Ignasi Bergonyó i el seu equip de professionals t’oferiran una experiència culinària inoblidable, inspirada per l’entorn de la Vall de Camprodon.
Gràcies a la seva ubicació inigualable enmig de la natura dels Pirineus Catalans, el Restaurant Grèvol és ideal per degustar propostes innovadores amb firma pròpia sigui quina sigui l’ocasió, disposa de menús i espais privats per sopars romàntics, dinars en família o banquets de celebració i esdeveniments professionals.

Característiques

També et pot interessar