En bicicleta

Vies verdes

Via verda Ruta del Ferro i del Carbó

Via verda Ruta del Ferro i del Carbó

La Ruta del Ferro i del Carbó, en al·lusió a la important tradició de la farga al Ripollès, l’extracció de carbó a les mines d’Ogassa, ressegueix el trajecte que feia el tren antigament. 12 quilòmetres de via que esdevenen un camí ideal per gaudir del passeig a peu o en bicicleta i per recordar-nos un passat industrial del qual avui som hereus.

 

Més informació
Camí Ramader de Campdevànol

Camí Ramader de Campdevànol

De la població de Campdevànol surt l’antic camí ral i ramader, que ens permet gaudir de la natura a peu o amb bicicleta i ens acosta fàcilment a la popular font de Sant Eudald, a la font de Querol (una zona d’esbarjo situada en un paratge d’una gran bellesa i riquesa natural) i a l’església romànica de Sant Llorenç de Campdevànol.

Més informació
Via verda Sant Joan Ab

Via verda Sant Joan Ab. – Colònia Llaudet / Camprodon – Llanars

Aquesta via verda té una longitud de 2 km fins a la colònia Llaudet. Després segueix per la ruta Pirinexus fins a Camprodon i enllaça amb Llanars per una altra secció nova de via verda de 3 km.

Connecta amb la ruta del Ferro i del Carbó, a Sant Joan de les Abadesses, cosa que ens permet arribar fins a Ripoll. A Sant Joan de les Abadesses també connecta amb el tram d’enllaç que arriba fins a Olot, inici de la ruta del Carrilet.

Més informació