Entreprise rattachée à:

Empresa adherida a Europarc

Excursions per pujar als principals cims del Ripollès: Puigmal, Bastiments, Torreneules, pic d’Eina, Costabona, Costa Pubilla, puig Estela i molts més. Sortides entre setmana per gaudir de la muntanya amb tranquil·litat. Itineraris de moderats a molt exigents per conèixer la diversitat de paisatges i singularitats del Parc de les Capçaleres del Ter i del Freser i els espais naturals del Ripollès.

Descripció

Dificultat: Alta. Cal estar en bona forma física per poder superar el desnivell i la distància de cada ruta.

Temporada: primavera – estiu – tardor.

Preu: a partir de 35 €/persona (mínim 6 persones). El preu inclou: servei de guiatge, 21% IVA, assegurança d’accidents i reportatge fotogràfic.

Excursions adreçades a: parelles, senderistes, esportistes o aventurers, sèniors i grups.

Més informació a: 628911619 – ae: muntanyainatura@gmail.com

ÇA T'INTÉRESSE?

Muntanya i Natura

Entreprise rattachée à:

Empresa adherida a Europarc

Muntanya i Natura: camina, aprèn, descobreix racons amagats i gaudeix de la natura amb una guia de muntanya

Muntanya i Natura ofereix els serveis següents: rutes guiades, cursos de GPS i seguretat en muntanya, travesses de muntanya, tallers i sortides botàniques per particulars, grups, clubs i associacions.

Activitats guiades amb l’Alba Rovira, guia acompanyant de muntanya UIMLA des de 2015.

L’experiència Cims del Ripollès ofereix excursions a cims del Ripollès entre setmana: Bastiments, Puigmal, Costa Pubilla, Gra de Fajol, Borregues, Torreneules, Balandrau, per conèixer el territori, descobrir llocs nous i fer exercici tot gaudint de la tranquil·litat dels dies feiners.

Muntanya i natura té el Certificat d’adhesió a la Carta Europea del Turisme Sostenible del Ripollès (web)

La Carta Europea del Turisme Sostenible del Ripollès està liderada pel Parc natural de les capçaleres del Ter i del Freser i és una eina de gestió voluntària promoguda per Federació Europarc que ajuda a compatibilitzar l’ús públic amb la conservació del medi i els seus recursos. En el Ripollès, la Carta Europea del Turisme Sostenible té un àmbit comarcal i vetlla per la sostenibilitat turística i el desenvolupament socioeconòmic local.

Carta Europea del Turisme Sostenible del Ripollès

Emplacement

  • Cims del Ripollès

Plus d'informations

  • Durada: 1 dia
  • De 6 a12 persones.