Concert 5 sentits a Camprodon

Els Carbonell

Monestir de Sant Pere de Camprodon

17h: Visita guiada « Descobreix el Camprodon medieval ». Ens permetrà descobrir l’antiga vila de Camprodon i el monestir benedictí de Sant Pere, fundat al s. X pel comte Guifré II de Besalú, en uns terrenys anomenats campus rotundus. Veniu a descobrir les restes medievals de la població a través d’un recorregut per l’església parroquial de Santa Maria, el pont Nou i la plaça de la Vila.

18.30h: Els Carbonell. Un espectacle de poesia i música de petit format, creat pel Sergi Carbonell i el seu pare, el director i professor de teatre Janot Carbonell. A través dels moments destacats de les seves vides fan un repàs a poemes i cançons que han acompanyat totes aquelles vivències. Inseperable la vessant humana i la social, poemes i cançons plenes de compromís i sensibilitat. Acompanyats a l’escenari per Joan Palà a la percussió i Pau Castellví a la guitarra i el baix.

El concert es clourà amb una degustació alimentària gratuïta de la marca de garantia Producte del Ripollès i el sorteig d’un lot de productes alimentaris entre tots els inscrits.

Activitats 100 % gratuïtes

Cal reservar plaça al 972 70 32 11 o a oac@ripolles.cat (detalleu nom, cognoms, correu/e, telèfon i nombre d’assistents a l’activitat i al concert)

Places limitades.

Où est-ce que c'est fait ? -

Partager