Clavetaires: el nou festival de música i dansa de CAMPDEVÀNOL

Clavetaires. Aquest és el nom del nou festival de música i dansa impulsat des de l’Ajuntament de Campdevànol, i que es portarà a terme durant tres caps de setmana del mes de juliol.

Dos d’aquests concerts seran gratuïts i es faran a les places de la Dansa i la Valldemossa, amb aforament limitat. I el tercer serà de més gran format i de pagament al paratge natural de la Font del Querol.

El 17 de juliol es farà el concert de la Font del Querol, on el cap de cartell serà Mishima, tot i que també hi actuarà Maria Jaume, acompanyada d’Andreu Ribas i Maria Espinosa, membres de Junco y Mimbre; i Ritual Union.

**Davant l’empitjorament de la situació epidemiològica a causa de la Covid-19, l’Ajuntament de Campdevànol ha decidit posposar el concert previst per aquest dissabte 17 de juliol a la Font del Querol pel dissabte 9 d’octubre.

Els altres dos concerts seran gratuïts i en format més reduït. El primer es farà el 10 de juliol a la plaça de la Dansa on es farà la Nit de les Espelmes, que comptarà amb l’actuació d’El Petit de Cal Eril, Ferran Palau i b1n0”. L’últim concert serà a la plaça Valldemossa el dia 24 de juliol, amb la música de Pau Vallbé i Valentina & The Electric Post. Les entrades dels dos concerts gratuïts s’hauran de reservar amb antelació perquè l’aforament serà limitat.

DONNÉES D'INTÉRÊT

Festival de música i dansa de Campdevànol "Clavetaires"

Où est-ce que c'est fait ? Font del Querol
17530 Campdevànol

Font del Querol 17530 Campdevànol Font del Querol
17530 Campdevànol

Partager