MOLLÓ PARC ANIMALS

Visiteu Molló Parc i passeu un dia inoblidable

Molló Parc es troba a les portes d’un parc natural en plena muntanya, aquí estareu envoltats per animals en semi-llibertat: llops, óssos, marmotes, linx, senglars…  També trobareu animals de granja, i on passejant gaudireu de la natura i de més de 30 espècies d’animals diferents propis del Pirineu Català en el seu entorn natural. Una activitat ideal per fer amb nens a la Vall de Camprodon, però també per adults ja que l’amor pels animals i la natura no té edat.  

Preu: Adults 15€, majors de 65 anys i infants de 3 a 13 anys: 11€. Descomptes per families numeroses i discapacitats.
Inclou: Observació i coneixement d’animals salvatges i de granja de la zona Pirinaica i Pre-pirinaica
Requisits: Calçat còmode a poder ser esportiu, apte per camins de muntanya.

T’INTERESSA?

Molló Parc Animals

És un Parc d’animals situat entre boscos i prats en l’entorn d’un Parc Natural a ple cor de la Vall de Camprodon. Al llarg d’un recorregut de 3 hores podreu passejar tranquil·lament  envoltats de natura i mentre anireu observant diferents espècies animals: óssos, linx, llops, àguila real, marmotes, cérvols, porcs senglars, guineus… Tots ells estan en semi-llibertat, en les millors condicions de benestar i en el seu hàbitat natural.

Localització

  • Carretera a França,12, Veïnat del Riberal, 17868 Molló, Girona
Veure a google maps

Més informació

  • Reservar cadira elèctrica que ofereix el parc amb antelació (el camí rústic del parc oposaria resistència a la cadira manual, a part de les 2 pujades pronunciades que seria difícil de poder pujar manualment)
  • 2-3 hores
  • Tot l’any