Rutes Pirineus

Travessa circular de Núria a Ulldeter

Aquesta travessa circular d’alta muntanya ens descobreix una part molt emblemàtica dels Pirineus: l’espectacular carena que uneix Núria i Ulldeter dins del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser. Durant el recorregut descobrirem la flora i la fauna dels prats alpins d’alta muntanya, caminarem rondant els 3000m i assolirem diversos pics, des d’on gaudirem d’unes vistes sensacionals en totes direccions!

Preu: 235 € / persona (IVA inclòs)
Inclou: La planificació i preparació de la ruta. La gestió de la inscripció, la realització de la ruta guiada (guia de muntanya titulat), l’allotjament al refugi en modalitat de Pensió Completa (allotjament, sopar, esmorzar i pícnic pel dia següent), el bitllet d’anada i tornada amb el Cremallera de Núria i l’assegurança d’accidents per a activitats realitzades en el medi natural.
Requisits: Proposta adequada per a persones amb acostumades a realitzar caminades de jornada completa amb desnivell i bona preparació física. Es recomana haver realitzat rutes per terrenys d’alta muntanya prèviament.

T’INTERESSA?

Rutes Pirineus Turisme Actiu de Muntanya SL

Organitzem rutes i excursions guiades de senderisme i alta muntanya. Amb el nostre equip de guies faràs petits i grans descobriments i coneixeràs tots els secrets dels Pirineus!

Localització

  • No disposem d’oficina de contacte.

Més informació

  • No
  • De 1 a 10
  • De juny a octubre