Els esperits del riu

ENCANTERI

Per allà on passa, el riu ho impregna tot de vida. Un veritable encanteri. És l’esperit del riu, i el Ter en té molts d’esperits. Si més no, quatre.

Ara, no penseu pas que són fàcils de trobar! Hem de començar per saber el nom de cadascun d’ells, però els esperits els mantenen en secret perquè no els sàpiguen els seus enemics (la Brutícia, la Sequera, el Malbaratament…) i fan servir els encanteris per confondre’ns. Aquest joc ens dona les pistes per cercar-los i aconseguir una recompensa.

ENCANTERI és un joc de cartes i de descoberta en què el tauler és el territori. Consisteix a trobar els esperits que s’amaguen al riu Ter al seu pas pel Ripollès mitjançant reptes ubicats en diversos llocs dels municipis de Camprodon, Sant Pau de Segúries, Sant Joan de les Abadesses i Ripoll.

T’INTERESSA?

On el pots trobar?

Trobaràs el joc de cartes ENCANTERI a les oficines de turisme de Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Camprodon i a l’Ajuntament de Sant Pau de Segúries.

Encara que la història està interconnectada, s’hi pot jugar tant de manera independent (només en un dels municipis) com conjunta (en tots ells).

El joc és gratuït i multiidioma (català, castellà, anglès i francès).

Dossier de premsa

 

 

Localització