El Festival de Senderisme al Ripollès ofereix rutes guiades a uns preus especials.

El Ripollès Discovery Walking és una oportunitat excel.lent per gaudir dels serveis de guies locals que ens aniran descobrint diversos racons dels Pirineus a la nostra comarca.

El Festival de Senderisme al Ripollès, del 29, 30 de setembre i 1 d’octubre de 2023, combina itineraris per a totes les edats, amb propostes que van des de camins senzills a llargues distàncies. Les activitats programades combinen les rutes a peu amb el coneixement de la cultura i la gastronomia locals.

Programa: FULLETO FESTIVAL SENDERISME RIPOLLES 2023

Els guies interpretadors locals ens aniran descobrint el patrimoni natural i cultural del Ripollès.

Totes les activitats inclouen un “Kit del senderista” amb Producte del Ripollès (www.productesdelripolles.com).

Aquest 2023 apostem per la mobilitat sostenible: iniciem un pla pilot per accedir a dos espais naturals protegits del Ripollès.
L’accés al punt d’inici de dues rutes es farà únicament amb mini bus. El servei és gratuït i està finançat per l’Institut de Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA).

Inscripcions, recomanacions i més informació: www.ripollesdiscoverywalking.cat


T’INTERESSA?

Els Festivals de Senderisme dels Pirineus és un projecte de cooperació territorial, nascut en l’àmbit de l’Alt Pirineu i Aran amb la finalitat de promoure el senderisme com una activitat d’oci saludable i sostenible.

Les comarques que formen part de la xarxa de senders Itinerànnia (Ripollès-Garrotxa-Alt Empordà) formem part d’aquesta iniciativa de promoció del senderisme, que aquest 2023 arriba a la seva vuitena edició, amb 12 festivals per tot el Pirineu català: FULLETO FESTIVAL SENDERISME RIPOLLES 2023

 

Consulta els festivals que formen part de la xarxa itinerànnia a www.itinerannia.net/ca/festivals/
Consulta la resta de festivals dels Pirineus a www.festivalssenderismepirineus.cat/

Localització

  • Consultar el programa d'activitats.

Més informació

  • Consultar el programa d'activitats.
  • Consultar el programa d'activitats.
  • Dies: 29, 30 de setembre i 1 d’octubre de 2023