Guies Ama Dablam

Dos dies de raquetes de neu dormint al Refugi de Coma de Vaca

Experiència de dormir en un Refugi.

Us presentem l’experiència inoblidable d’anar a dormir en un refugi d’alta muntanya a ple hivern. Aquesta sortida recorrerà bona part del Parc Natural de les Capçaleres Ter Freser.

1er dia: L’excursió la farem amb raquetes de neu sortint de l’estació d’esquí de Vallter 2000 i ens endisarem pels seu boscos de pi negre fins arribar al conegut Coll de la Marrana. Des d’aquí dalt podrem gaudir d’unes vistes espectaculars, a l’est el Canigó, les cares nord del Gra de Fajol petit i el Gra de Fajol gran i a l’oest hi trobarem els cims emblemàtics del Pic de l’Infern, Balandrau, Torreneules i els seus peus el nostre objectiu, el Refugi de Coma de Vaca on hi passarem la nit. Des del Coll de la Marrana baixarem per tota la Vall del Freser (neixament del riu Freser) fins arribar al refugi enclavat en una vall molt bonica i solitària.

Recorregut: 7 km i +450 mts. -550 mts.

2n dia: Ens despertarem al Refugi de Coma de Vaca i després del bon esmorzar que ens prepararan, tornarem per la Vall del Freser on veurem una perspectiva diferent a la que vàrem veure el dia abans.

Recorregut: 7 km i +550 mts. -450 mts.

  • Característiques:
  • Època: Desembre a Abril.
  • Durada de l’activitat: 5 hores per dia.
  • Situació: Vallter.
  • Edat mínima: 14 anys. (els menors sempre han d’anar acompanyats d’un adult).
  • Material a portar per el client: Material tècnic necessari clika aquí,  Menjar i Beure del 1er dia.
  • Hora de trobada: 9:00 AM.
  • Punt de trobada: Carrer de la Depuradora, Setcases.

Preu: consultar a Guies Ama Dablam.

Inclou: IVA, Guia Titulat, Material Tècnic (Raquetes de Neu, pals, DVA, Pala i Sonda) Assegurança de RC/Accidents, 1 dia en règim de mitja pensió al refugi de Coma de Vaca (sopar, dormir i esmorzar).

No inclou: Transport fins a la zona de l’activitat i tot el no especificat al preu inclou.

T’INTERESSA?

Guies Ama Dablam

Guies de Muntanya i Barrancs Ama Dablam va néixer el 2011. És una empresa d’esports d’aventura i a l’aire lliure, que ofereix activitats com el barranquisme, vies ferrades, curses d’orientació, trekkings, travesses, raquetes de neu, cursos de seguretat en muntanya…

Localització

  • Vallter