Situat a la vall de Núria, és un barranc tècnic el que requereix gent que hagi fet algun descens. Ja que tenim una aproximació d’una hora i mitja/dues hores.

Barranc de nivell mig expert, és un barranc de caràcter molt aquàtic i s’ha de vigilar l’època que es fa el seu descens,  pel cabal d’aigua. T’agraden les emocions fortes?

Barranc de caràcter molt aquàtic que combina tobogans de fins a 18 metres, salts que poden arribar els 12 metres, ressalts i ràpels de fins a 21 metres.

Preu: 50 €/persona (inclou: casc, talabard, caps d’ancoratge i vuit, neoprè, escarpins, assegurança per fer l’activitat, reportage fotogràfic, pica-pica després de l’activitat).

Vine i gaudeix d’aquest increïble barranc amb Pyrenees Extrem!

T’INTERESSA?

Una empresa que ofereix un servei molt personalitzat i diferenciador: oferim activitats per a grups reduïts, fugint de grups massificats, amb les màximes garanties de seguretat i adaptades a qualsevol nivell i condició física.

 

L’objectiu de totes les activitats és transmetre la passió pel medi natural, i, per les muntanyes, en particular. A Pyrenees sereu partícips de grans experiències!

Localització