Barranc a prop de la població de Bruguera (Ripollès.) barranc de nivell mitjà/avançat, barranc on gaudireu moltíssim de la flora i fauna que ens envolta, aquest barranc combina molts Ràpels de 4 metres fins a 30 metres, molts d’aquests ràpels ens deixarà impressionats, al més destacat al ràpel de l’arc, entendreu perquè es diu així i com s’ha arribat a formar, Descens on també haurem de superar ressalts, tobogans i passamans. Qui sap amb una mica de sort podrem veure el tritó del Pirineu, una especie molt protegida, on només es pot veure a petits reductes del nostre territori.

Vine i frueix amb amb Pyrenees Extrem d’aquest barranc.

Preu: 50 €/persona (inclou: casc, talabard, caps d’ancoratge i vuit, neoprè, escarpins, assegurança per fer l’activitat, reportage fotogràfic, pica-pica després de l’activitat).

Una empresa que ofereix un servei molt personalitzat i diferenciador: oferim activitats per a grups reduïts, fugint de grups massificats, amb les màximes garanties de seguretat i adaptades a qualsevol nivell i condició física.

 

L’objectiu de totes les activitats és transmetre la passió pel medi natural, i, per les muntanyes, en particular. A Pyrenees sereu partícips de grans experiències!

Localització