Rutes a cavall

Activitats hípiques diverses

Rutes de diferents tipologies: des de “El bateig a cavall”, a sortides de 1h o 2h, mig dia, dia sencer, de 3 dies i de 7 dies i fins hi tot personalitzades (per a grups). Amb diversos nivells de dificultat, en funció dels participants. Servei de càtering, restaurant i allotjament. Sempre amb guies professionals totalment coneixedors dels territoris i dels cavalls.

Destaquen:

  • Ruta de Vall de Camprodon-Ripollès-Garrotxa (3 a 5 dies)
  • Ruta Alt Pirineu: Es visiten els millors miradors de les nostres muntanyes i puja fins a quotes de 2.800 metres d’altitud.

Inclou: totes les activitats inclouen casc i proteccions.

Requisits: Tenir-ne ganes i sentir un respecte o admiració per aquests magnífics animals. Per a les activitats curtes, o d’iniciació no es demana cap nivell. Per a les sortides en grup es valora en pista si l’excursió que vol fer el client és adequada per al seu nivell.

T’INTERESSA?

Gestiona totes les activitats de “Hípica Mas Batlló”, reconeguda i implantada des de fa molts anys i que opera a les nostres comarques. Darrerament també amb rutes extra-comarcals.Té la seu social, instal·lacions, pista, quadres i cavalls a Abella (Vilallonga de Ter) i disposa de més 40 animals (cavalls i ponis) per a tot tipus de clients, totalment entrenats per a cada tasca. Fem des de “El bateig a cavall” a sortides de 1h o 2h, mig dia, dia sencer, 3 dies 5 dies, 7 dies i fins hi tot personalitzades (per a grups). Un altre punt fort son les Colònies i Casals d’Estiu, cada alumne disposa d’un cavall per al seu us exclusiu (amb anys d’experiència). També Casal vacances de Nadal i Setmana Santa. Inici i competició de Horse-Ball, classes i formació en diferents disciplines. També tenim coneixement de teràpies equines per a persones discapacitades, ja que ho hem estat fent més de 15 anys per a molts ajuntaments de la província de Barcelona – Jornades de Equitació Adaptada per iniciativa i finançament de la Diputació de Barcelona.

Localització

  • C/ Mas Batlló, s/n, Abella - Vilallonga de Ter

Més informació

  • a convenir
  • de 2 a 7 persones