Nit del Papu 2023

Nit del Papu 2023

Cada hivern, des del 1994, Vall de Núria acull una nit molt especial: la nit del Papu. Viu-la amb nosaltres!

La Nit del Papu és una autèntica festa de l’esquí i l’après-ski. Poc després de les 17.00 h de la tarda les trepitjaneu preparen les pistes de Vall de Núria per tornar-les a deixar a punt perquè els Papus hi esquïin una hora després. A les 18.00 h de la tarda s’obren pistes i remuntadors i els Papus hi juguen i llisquen durant un parell d’hores.

I qui són els Papus? Doncs són uns simpàtics fantasmes grans i petits i de totes les condicions que, tot i que els agrada molt la festa, el menjar i el ball, el que els encanta és esquiar de nit, amb l’ajuda d’uns potents focus que hi ha instal·lats a les pistes de l’estació.

Vine a gaudir de la Nit del Papu, l’esquiada nocturna degana del Pirineu. Des de fa més d’una dècada que, a mitjans de febrer, Vall de Núria obre les pistes de nit per esquiar sota els estels i fugir dels Papus que ens busquen per espantar-nos. També hi haurà baixada de torxes per a petits i grans. Un cop s’acaba l’esquiada una bona graellada ens donarà forces per al ball amb què finalitza la festa.

DATA OF INTEREST

Where is it done? -

Share