Nadal a la Vall de Núria

Nadal a Vall de Núr

L’estació del Ripollès presenta una àmplia proposta d’activitats per gaudir del període nadalenc.

Vall de Núria presenta aquesta temporada d’hivern 2022-2023 una proposta única per gaudir del Nadal a l’estació. Les activitats tindran lloc els dissabtes i diumenges del 3 de desembre al 7 de gener així com els períodes festius del 5 al 9 de desembre, del 26 al 30 de desembre i del 2 al 6 de gener.

Les persones visitants de Vall de Núria podran fer tot tipus d’activitats destinades a famílies, a infants i a adults. Per al públic adult, destaquen els passeigs amb màquines de retrac, les raquetes de lluna plena i nocturnes i les visites guiades del Museu del Cremallera i la visita guiada històrica a l’ermita i el santuari.

Els infants podran dur a terme diversos tallers creatius que consistiran en la creació d’una pel·lícula amb la tècnica d’StopMotion, en la construcció d’un Tren Cremallera de Núria a partir de materials reciclats i en l’elaboració d’una Olla de Núria de ceràmica. També podran participar als contacontes “La Marmota a Vall de Núria”, als tallers de Nadal “Els tions que volen convertir-se en desitjos” o veure l’arribada dels Reis d’Orient el 5 de gener. A més, els dissabtes al matí hi haurà xocolatada i als vespres tindran la possibilitat de fer una baixada gratuïta amb trineus.

Totes les activitats seran gratuïtes excepte les sortides amb retrac i raquetes de lluna plena i nocturnes, que seran de pagament.

D’altra banda, com a novetat, les persones visitants podran gaudir de l’après-ski a Vall de Núria gràcies a dues noves circulacions del Tren Cremallera de Núria (l’últim de pujada a les 19.20 h i l’últim de baixada a les 20.10 h).

DATA OF INTEREST

Where is it done? -

Share