Concert 5 sentits a Sant Joan de les Abadesses

Alvert

Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses

17h: Visita guiada “Sant Joan de les Abadesses, la joia del romànic” a càrrec de CEA Alt Ter. Visitareu un dels monuments més importants del romànic català i es descobrireu la baronal vila de Sant Joan de les Abadesses tot resseguint la seva història, llegendes i tradició.

18.30h: Concert Alvert. Aquest jove cantant, conegut per haver participat a un xou de talents recent de TV3, ens oferirà un concert acústic, acompanyat de la seva guitarra, per gaudir de la música i fer que tothom es retrobi amb el seu “jo” més sentimental. Alvert és de Mataró però té un vincle molt especial amb Planoles, ja que hi estiueja des de sempre. De fet, un dels seus temes fa referència a aquest poble de la vall del Rigat. Amb un estil proper, íntim, quotidià amb lletres que parlen de l’amor més sincer i més innocent. Cançons en català que toquen el pop, l’indie alternatiu i el gènere urbà.

El concert es clourà amb una degustació alimentària gratuïta de la marca de garantia Producte del Ripollès i el sorteig d’un lot de productes alimentaris entre tots els inscrits.

Activitats 100 % gratuïtes

Cal reservar plaça al 972 70 32 11 o a oac@ripolles.cat (detalleu nom, cognoms, correu/e, telèfon i nombre d’assistents a l’activitat i al concert)

Places limitades.

DATA OF INTEREST

DOWNLOAD PROGRAMMING

Where is it done? -

Share