El Ripollès es prepara per a un Nadal d’autèntica muntanya

Ja fa setmanes que al Ripollès les xemeneies fumegen, mentre l’hivern va fent la seva arribada gradual i ja emblanquina els cims més alts de les serralades. També les estacions d’esquí del Ripollès van rebent les primeres nevades per afrontar una nova temporada d’emoció i moltes activitats lúdiques en un paisatge reconvertit en un escenari on el blanc és l’autèntic protagonista. I és que enmig d’un entorn natural excepcional, a les estacions d’esquí de Vallter, La Molina i Vall de Núria hi teniu tota l’oferta necessària per a gaudir de l’esquí en totes les seves modalitats, d’esquí alpí o de muntanya. I a més, ofereixen un gran ventall d’activitats i experiències, com travesses circulars d’alta muntanya, escalada en gel  i sortides amb raquetes de neu, pels entorns de les mateixes estacions d’esquí o fins i tot amb travesses cap a refugis i fins a cims emblemàtics que sobrepassen els 2.800 metres d’alçada.  

Raquetes de neu per a tots els nivells, i diversió assegurada 

Una de les virtuts de l’activitat de raquetes és que s’adapta als diferent nivells, tant a les famílies que volen fer un a passejada com per a adults amb ganes de d’iniciar-se a la muntanya hivernal. Tot i que no es requereix gaire tècnica, no deixa de ser una activitat exigent pel lloc on es du a terme i, per tant, s’aconsella tenir uns coneixements mínims de seguretat i complir les normatives, parar sempre atenció a la previsió meteorològica i utilitzar un material específic de seguretat. Al Ripollès hi trobareu empreses que ofereixen diferents serveis, des de lloguer de material per practicar aquesta disciplina fins a guiatges i propostes més agosarades.  

Parcs lúdics, el paradís blanc pels menuts de casa 

A les estacions de muntanya de Vall de Núria i Vallter hi teniu un gran ventall d’opcions per gaudir amb la vostra família. Podreu experimentar emocionants descensos amb trineu, participar en entretingudes activitats temàtiques i descobrir la mascota de Vallter, l’Esquirol Fajol. A més, gaudireu dels serveis de ludoteca que ofereixen tallers i jocs didàctics per als més petits, que tampoc trobaran mai el moment de marxar dels parcs lúdics, que els faran viure una experiència inoblidable a la neu. Una promesa de diversió assegurada per a tota la família! 

Novetats a les estacions per a una immillorable temporada d’esquí  

Com cada any, les estacions d’esquí han treballat de valent per oferir millores en els seus serveis i instal·lacions.  

Per aquesta nova temporada, a Vallter les novetats de la temporada són la innivació completa de la Pista del Xalet, la pista més llarga de l’estació amb 2.600 metres de recorregut, i la creació del Club Fajol, una nova zona de tallers infantils, i un espai de cotreball a la cafeteria de La Portella. 

De la seva banda, a Vall de Núria s’hi estrena un nou espai de benvinguda a l’arribada del cremallera, acompanyat d’un punt d’informació sobre el parc natural i un nou restaurant de cuina catalana.  

I a La Molina s’hi han instal·lat noves cintes d’embarcament als telecadires Trampolí i Font Canaleta, a la vegada que s’ha optimitzat la producció de neu.  

Ja ho veieu, activitats de neu per a tots els gustos i per a totes les edats. Aquesta és la nostra vocació, la d’oferir un turisme actiu i familiar de qualitat, que s’acredita amb la reconeixements com la certificació de Vallter i Vall de Núria com a equipaments certificats en turisme familiar per l’Agencia Catalana de Turisme.  

També et pot interessar