VISITA

Mas el Negre

Allotjament rural en un mas del segle XIV rehabilitat fa pocs anys en clau de sostenibilitat, mantenint tot l'encant i la senzillesa del mas original però afegint-hi comoditat, calidesa i respecte pel medi ambient. Disposa de 7 habitacions de 2, 4 i 6 persones, més 2 apartaments independents per 4 o 6 persones amb cuina i bany. També disposem de parcel·les per fer acampada i de terreny d'acampada per grups. Oferim servei d'àpats, però també oferim una cuina equipada pels hostes que prefereixin portar el seu menjar.

El mas es troba a 1000 metres d'altitud, molt a prop de la serra Cavallera, en un entorn natural on no hi arriba soroll de carreteres, ni cables elèctrics, ni contaminació acústica o lumínica de cap mena. Les vistes des de la terrassa a la vall i a la serra de Milany són excepcionals, i a l'altra banda de la casa contemplem imponent la serra Cavallera. Envoltada de fagedes, cingles, rouredes, rieres amb gorgs on banyar-se, en un entorn natural ple d'opcions pel senderisme, l'observació de la fauna i la flora prepirinenca, la BTT, el running o les passejades tranquil·les i la recollida de bolets quan és temporada. A més, des del mas, organitzem un programa extens d'activitats periòdiques com recessos de meditació, Ioga, cercles de dones, difusió del llegat de Lluís Maria Xirinacs, senderisme cultural, etc.

La casa aposta per les energies renovables i la sostenibilitat, funciona amb plaques solars fotovoltaiques i depuradora biològica, compostem tota la deixalla orgànica a la mateixa casa i disposem d'un pla de gestió forestal per la finca.

Oferim una cuina casolana i de temporada amb producte de la comarca i opció vegetariana. Podràs tastar pa fet al mateix mas amb massa mara i farina ecològica i, si et ve de gust, te'l podràs torrar a la llar de foc. També ofereix servei de bar per excursionistes, ciclistes i boletaires i públic en general.

Allotjament rural en plena natura a 1000 metres d'alçada, amb ànima i ubicació de refugi de muntanya, però al que es pot accedir en cotxe. Situat a 30 minuts de les poblacions més properes (Ogassa, Ripoll o Sant Joan de les Abadesses) i amb unes vistes magnífiques a la vall i a la serra Cavallera. Disposa d’habitacions privades o compartides, apartaments independents i parcel·les per acampar. Es pot llogar per habitacions o bé tot el mas sencer. Aposta decidida per les energies renovables i la sostenibilitat. Ubicació privilegiada per la descoberta de la natura, el senderisme i els esports de muntanya com la BTT o el running. Programació de recessos de Ioga, meditació, cercles de dones, senderisme cultural i difusió del llegat de Lluís Maria Xirinacs. Cuina casolana de temporada amb opció vegetariana i producte del Ripollès.
  • TERRASSA
  • JARDÍ
  • ACCESSIBILITAT
  • BUFET
  • SNACK-BAR
  • RESTAURANT
  • PÀRQUING

Característiques

També et pot interessar