Mas Cugumells Casa Rural

Toses Masoveria

Un projecte familiar que va començar fa molts anys, degut a l’amor per la muntanya. El començament no va ser fàcil però la il·lusió de viure a la natura ha anat donant la força per continuar.

Mas Cugumells es un antic mas a les afores del poble de Dòrria a la part mes alta de la vall de Ribes on sempre s’havia viscut de la agricultura i la ramaderia.

El turisme rural va ser un bon impuls per poder continuar.

La casa estava en molt mal estat (ruïnós) i es va decidir dedicar una part de les dependències dels animals per fer un allotjament rural independent.

El mas conservar la seva essència i estructura. Els materials utilitzats pedra i fusta són típics de l’arquitectura de muntanya.

Ofereix un allotjament confortable de planta baixa amb capacitat de 5 ó 6 places.

Hi ha una sala-menjador gran amb cuina oberta, dues habitacions (una triple i altre doble), i un bany complert.

Disposa de una amplia era enjardinada amb mobiliari.

Les seves vistes sobre la de vall de Ribes són un plaer per els sentits.Mas Cugumells situat al mig de la muntanya per el es poden fer tot tipus d' activitats relacionades.

L'esquí al hivern, a15 minuts de La Molina i a 20 de Masella. Excursions per a tots els nivells (senderisme, alpinisme, escalada...)

La Vall de Núria amb el cremallera és un mitjà que ens apropa l’alta muntanya, un atractiu per a qualsevol persona.

A més destaca el silenci, així com la observació del cel nocturn ja que al estar aïllada, no hi ha contaminació lumínica.

I per els que volen calma i descans, senzillament contemplar la natura.

  • JARDÍ
  • WIFI
  • PÀRQUING

Característiques

També et pot interessar