VISITA

HOTEL MARISTANY

Casa senyorial d'estil modernista amb jardí, convertida en un petit hotel de deu habitacions. Totes les habitacions són dobles, exteriors i amb magnífiques vistes. Disposen de bany complet amb dutxa, assecador de cabell, WIFI gratuït, fil musical i aire condicionat.

Estem especialitzats en estades de llarga durada, adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients en la mesura del possible (àpats, comoditat...).

El nostre objectiu és donar un servei diferenciat, on el client pugui gaudir al màxim de les seves estades de descans, oci i relax.

Disposem de zona d'aparcament exclusiu pels nostres clients, piscina d'aigua salada, amplies zones de jardí, terrassa, bar, sales d'estar. L'hotel també disposa de restaurant on els hostes podran fer els àpats i uns esmorzars amb productes de qualitat i de la zona.

Confort, tranquil·litat, qualitat i atenció personalitzada són les pedres angulars de la nostra filosofia de treball. Sabem que cada client és únic i procurem tenir en

compte totes les seves necessitats perquè puguin gaudir d’unes vacances realment reparadores.

L’Hotel Maristany és un establiment només per adults. Ideal per parelles, estades d’empresa i persones grans. L’edat mínima per allotjar-se a les nostres instal·lacions és de 12 anys.

Habitacions exteriors, molt lluminoses i amb bany complet.

Els sostres alts, els finestrals amb vistes al jardí, els llits grans i pulcres fan que les habitacions del primer pis siguin còmodes, agradables i acollidores. Els colors de les habitacions harmonitzen amb la paleta cromàtica de l’entorn i augmenten la sensació de calma.

Al segon pis les habitacions són sotateulada, acabades amb fusta, amb finestres grans i llits impecables, creant un espai acollidor, romàntic i còmode.

A més, disposem de diferents serveis pels nostres clients: pàrquing exclusiu, àmplies zones de jardí, piscina d'aigua salada, bar, restaurant, terrassa, wifi, esmorzar inclòs i ascensor.

Casa senyorial d'estil modernista amb jardí, convertida en un petit hotel de deu habitacions. Totes les habitacions són dobles, exteriors i amb magnífiques vistes. Hotel especialitzat en estades llargues.
  • TERRASSA
  • JARDÍ
  • PISCINA
  • BAR
  • RESTAURANT
  • WIFI
  • PÀRQUING
  • CAIXA FORTA

Característiques

També et pot interessar