VISITA

Hostal el Forn

Pensar en visitar Beget és pensar en visitar un dels pobles més bonics i acollidors de Catalunya, no en va, està catalogat com a poble amb encant! Passejar-se pels carrerons entre cases i creuant els seus ponts, ens aporta aquella pau i desconnexió que tant s’anhela en el ritme actual del dia a dia.

L’Hostal el Forn està ubicat dins el poble de Beget, lloc estratègic per on hi passen camins de llarg recorregut com el GR11 o el GR83, senders d’Itinerànnia, camins de la Vall de Camprodon, PR’s, etc. Podeu fer un passeig per conèixer l’entorn o veure el poble des d’altres punts de vista! No us podeu deixar perdre la monumental església dedicada a Sant Cristòfol del S.XII, que guarda la magnífica talla romànica policromada de la Majestat de Beget, també del S.XII, entre d’altres tresors litúrgics de diferents èpoques.

Tant si estàs de pas com si penseu en conèixer a peu el nostre bonic entorn; tant si penseu en visitar el nostre estimat poble com si busqueu descans i desconnexió, veniu a casa, veniu al Forn!



L’Hostal disposa d’habitacions dobles que es poden adaptar com a individuals o familiars. Totes elles disposen de bany, calefacció, televisió i jardí comú, privat per a les habitacions.

El servei d’àpats inclosos en la mitja o la pensió completa permet escollir entre diferents plats elaborats com sempre perquè gaudiu de la cuina tradicional de casa nostra i amb productes de proximitat.

El servei d’esmorzars es prepara al moment i al vostre gust, assegurant-nos així que gaudiu del primer àpat del dia!

Tant a l'entrada de l’establiment com en altres parts, trobareu punts per higienitzar les mans. Les habitacions es netegen seguint totes les mesures pautades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Veniu i gaudiu!



  • TERRASSA
  • JARDÍ
  • BAR
  • RESTAURANT

Característiques

També et pot interessar