VISITA

Casa Rural Can Tubau

Situada al poble de Campelles, a 1300 metres d’alçada, lloc privilegiat pel seu entorn i per les seves magnífiques vistes panoràmiques.

La casa rural Can Tubau, està formada per un conjunt de tres edificacios, la masia o casa pairal de tota la vida, datada del segle XV, que dona el nom a la casa, “Can Tubau”, la seva “cabanya” i el seu “porxo”.

El conjunt de les tres cases, han estat totalment restaurades i s’han distribuït en allotjaments rurals independents (apartaments), cada un dels quals disposa de dues habitacions dobles o tres, menjador amb llar de foc, tv, cuina totalment equipada, bany/s, rentadora, wifi. D’aquesta manera, la casa està preparada per allotjar tant a famílies o grups entorn de 4-6 persones, agafant un apartament, com a grups més nombrosos (de fins a 25 persones). En aquest cas de grups nombrosos, el que solen fer és ubicar-los en tants apartaments com llits necessitin i alhora, en el menjador d’un d’ells, munten varies taules per tal que puguin estar tots junts a la mateixa estança.

La casa també disposa d’una zona privada exterior, amb barbacoes, taules, cadires i una àmplia zona verda.

CONTACTA

Casa Rural Can Tubau

PG-90, PG-191, PG-470, PG-471, PG-472, PG-473
  • JARDÍ
  • WIFI
  • PÀRQUING

Característiques

També et pot interessar