VISITA

Can Janpere

Casa de poble independent
Can Janpere és una encantadora casa rústica de pedra situada al centre de Pardines, al Ripollès. Un entorn ideal i privilegiat per fer senderisme, excursions, muntanyisme i gaudir de la natura.

Tots els allotjaments de la casa estan equipats amb WiFi gratuït, calefacció, llar de foc al menjador, televisor, cuina amb forn i rentavaixelles i bany, i tenen sortida al pati central de la casa d'ús exclusiu, on hi ha disponible dues barbacoes.

El pati de la casa ha estat decorat aprofitant els utensilis de pagès que hi havia antigament. Hem volgut tenir cura pel detall aprofitant mobles antics de la mateixa casa que s'han restaurat i adequat a l'entorn.

Can Janpere es troba a la Serra Cavallera, i a prop de la Ruta del Romànic, a 15 km de l'estació d'esquí Vall de Nuria i a 30 km. de La Molina. Es troba a 10 minuts en cotxe de Ribes de Freser y a 110 km de Girona y Barcelona.
Can Janpere és una encantadora casa rústica de pedra situada al centre de Pardines, al Ripollès. Un entorn ideal i privilegiat per fer senderisme, excursions, muntanyisme i disfrutar de la natura.

Tots els allotjaments de la casa estàn equipats amb WiFi gratuït, calefacció, llar de foc al menjador, televisor, cuina amb forn i rentavaixelles i bany, i tenen sortida al pati central de la casa d'ús exclusiu, on hi ha disponible dues barbacoes.

El pati de la casa ha estat decorat aprofitant els utensilis de pagès que hi havia antigament. Hem volgut tenir cura pel detall aprofitant mobles antics de la mateixa casa que s'han restaurat i adecuat a l'entorn.

Can Janpere es troba a la Serra Cavallera, i a prop de la Ruta del Romànic, a 15 km de l'estació d'esquí Vall de Nuria i a 30 Km. de La Molina. Es troba a 10 minuts en cotxe de Ribes de Freser y a 110 km de Girona y Barcelona.
  • TERRASSA
  • JARDÍ
  • RECEPCIÓ 24H
  • ACCESSIBILITAT
  • WIFI

Característiques

També et pot interessar