VISITA

Can Cibat

Can Cibat és una antiga masia del s. XVIII situada a Rocabruna. La casa es troba a uns 200 metres de la carretera que porta a Beget, en un punt elevat des d’on es pot veure l’església romànica de Sant Feliu (s. XII) i els vestigis de l'enrunat castell de Rocabruna, així com unes bones vistes de les muntanyes que envolten el poble.

Altres atractius propers són la mina de les Ferreres o el camí de la Retirada de Molló a Prats de Molló.

La masia consta de quatre apartaments, tres a la casa principal i un quart a l’antiga pallissa, amb una capacitat per a 2 o 4 persones per apartament.

L'espai ha estat reformat i decorat respectant el caràcter rústic de la casa però amb tots els detalls necessaris per tal que l'estada sigui el màxim acollidora, romàntica i confortable, en contacte molt proper amb la natura del Ripollès.

La casa i l'entorn afavoreixen l'aïllament i la desconnexió, si és això el que es busca, sense estar allunyats de les principals atraccions turístiques de la comarca.

No s'admeten animals de companyia.

La masia de Can Cibat està situada a Rocabruna, un petit nucli rural que es troba a 10 km de Camprodon i a 7 km de Beget, enmig d’un paratge de gran bellesa.

Els allotjaments estan completament equipats amb rentaplats, microones, forn, roba de llit, tovalloles i han estat reformats i decorats respectant el caràcter rústic de la casa però amb tots els detalls perquè siguin el màxim de confortables i acollidors.  • TERRASSA
  • PÀRQUING

Característiques

També et pot interessar