VISITA

CÀMPING ELS SOLANS

2a categoria
Benvinguts al Càmping Els Solans. Un paratge que es troba ubicat a la Vall de Camprodon, en ple Pirineu de Girona. Disposem d’una àmplia zona d’acampada on podràs gaudir d’un entorn natural i d’aquesta manera podràs conèixer de primera mà més de vint espècies d’aus, així com també els arbres més emblemàtics de l’Alt Ripollès.

Les instal·lacions del Càmping Els Solans es troben ubicades al quilòmetre 13 de la Carretera C-38, que va des de Camprodon a Molló. El Càmping Els Solans compta amb unes àmplies parcel·les que permeten situar la caravana, l’avancer, la cuina i el cotxe d’una forma completament còmode pel campista i gaudir d’un temps de vacances d’una forma intensa.

A més, també compta d’una zona de tendes per allotjar campistes senderistes o cicloturístes ja que el Càmping Els Solans el travessen el GR11 i per la Ruta Pirinexus. També pots escollir una gran varietat de rutes que permetran als campistes gaudir del senderisme i poder conèixer diferents entorns naturals.

Pels campistes que s’inicien en el món del Càmping, hi ha la possibilitat de llogar un bungalou que compta amb totes les comoditats. La millor manera de passar un cap de setmana i gaudir d’un entorn genial amb la millor companyia.

Qualsevol estació de l’any és perfecte per visitar el Càmping Els Solans de Camprodon. Especialment a finals d’estiu quan surten els primers bolets de la temporada. Sense quasi moure’s de la mateixa finca els campistes poden omplir els cistells de bolets. Arribar al Càmping Els Solans i degustar-los amb una bona barbacoa i gaudir d’un dels plaers campistes com és la bona taula de càmping.

Els campistes petits també s’ho passen de meravella al Càmping Els Solans de Camprodon. Cada estiu elaborem una agenda d’activitats d’esbarjo dedicades als més petits del Càmping. A més, al voltant de les nostres instal·lacions poden realitzar activitats tant diversificades com petites excursions a les Fonts de Camprodon, visitar Molló Parc.

Durant l’època de l’hivern, hi ha molts campistes que passen per Vallter 2000. Els més petits poden iniciar-se al món de l’esquí d’una manera ben divertida. I els més grans poden practicar l’esquí de muntanya, l’snow o bé conèixer noves rutes de muntanya amb els millors guies de muntanya que saben tots els racons i tots els secrets dels senders de la Vall de Camprodon.

Un altre punt de trobada dels campistes és la bona taula de la Vall de Camprodon. El Càmping es troba envoltat d’una àmplia oferta gastronòmica de primer nivell que està basada en productes de la terra com la “Trumfa de la Vall”, la vedella o la carn de poltre que fa les delícies de petits i grans.
En definitiva, ens trobem a la Vall de Camprodon on podràs conèixer un entorn ple de contrastos. Visitar pobles com Tregurà que es troba a 1.400 metres sobre el nivell de mar o Beget que està a 600 metres en plena Alta Garrotxa. També tindràs l’oportunitat de fer una visita a destinacions tant destacades com Prats de Molló. O també visitar la resta de la comarca amb sortides tant recomanables com Ripoll i la Vall de Núria.
 • TERRASSA
 • JARDÍ
 • VENDA DE FORFETS
 • GUARDAESQUÍS
 • ACCESSIBILITAT
 • RECEPCIÓ 24H
 • BAR
 • SNACK-BAR
 • WIFI
 • PÀRQUING
 • SEGURETAT
 • CAIXA FORTA

Característiques

També et pot interessar