VISITA

Angelats Hotel

El lloc d'Angelats, es remunta a un assentament en l'any 918, on és esmentat en un vell document de l'arxiu comtal de la vila rural de Campelles.

Els següents vestigis esdevenen en l'any 1942, quan Jesus Batlló, va construir aquesta casa per passar els estius amb la seva família. Aquesta casa, d'oci molt característic anglès i victorià, marcarà l'arquitectura, els costums i el caràcter de la família durant generacions.

Els exemples més característics de la casa, on es pot apreciar el caràcter visionari de Batlló, són la doble fusteria per combatre el fred, la calefacció a vapor a les cantonades de les estades, l'absència d'arestes en els sostres de les habitacions, i l'arc com a forma predominant en portes i finestres.

CONTACTA

Angelats Hotel

HUTG-018289 (Actualment tramitada llicencia de 2 estrelles)
Al bosc mil·lenari d'Angelats, es troba la renovada residència senyorial de la família Batlló, datada de segle XVIII. Naturalesa, història, gastronomia i hospitalitat es fan ressò en cada racó de la finca, per sentir una experiència única al Pirineu.

Una experiència sensorial, en un enclavament privilegiat a Ribes de Freser.

La marca de Angelats engloba, el sentiment de llar, el sentiment de consciència interior i el sentiment del bon gust. Amb productes KM0 i una política de sostenibilitat per minimitzar l'empremta en el medi ambient i promoure els valors d'una cultura sostenible.

Angelats compta amb 17 habitacions. Cada habitació és única i irrepetible. Vestides amb teixits naturals, fusta noble i materials locals, deixen veure espais singulars plens d'encant i història.

A Angelats podem trobar La Santa Restaurant, Bar i Lounge, en els murs i arcs de l'antiga església familiar. Amb vistes panoràmiques a la vall, la seva filosofia és producte, qualitat i servei. La cuina està establerta a les receptes tradicionals del Ripollès, amb la frescor cosmopolita catalana. Tenen opcions 100% plant based i la seva metodologia és slow food.

Submergeix-te amb els cinc sentits, al bosc mil·lenari amb una història a cada pas. Descobreix de la mà de la seva flora i fauna, els seus dos millors secrets guardats. El Roure Mil·lenari i La Cascada, dins de la finca. Gaudeix les teves rutes i passejos, sense sortir de l'hotel.

Els Angelats aposta pel turisme ecològic i responsable amb el medi ambient, amb una política conseqüent que anima el consum responsable i permet promoure una explotació sostenible el medi rural.
  • TERRASSA
  • JARDÍ
  • PISCINA
  • GUARDAESQUÍS
  • ACCESSIBILITAT
  • BAR
  • RESTAURANT
  • SNACK-BAR
  • SEGURETAT

Característiques

També et pot interessar