IV Caminada solidària – El Ripollès camina pels valents

Ripollès camina pels valentas

La IV Caminada Solidària Pels Valents arriba a Ripoll el 13 de març i ja obre les inscripcions

El 15 de febrer és el Dia internacional del Càncer Infantil, i per commemorar-ho, a Ripoll s’engega un any més una iniciativa molt especial. Es tracta de la IV Caminada Solidària PELS VALENTS, que organitza Protecció Civil de Ripoll amb el suport de l’Ajuntament i el Consistori Infantil, a més d’altres entitats com Creu Roja, l’Oncolliga, ElRipollès.Cor o el Consell Comarcal.
Aquest 2022, es recupera el format habitual i la caminada es durà a terme el dia 13 de març, amb un recorregut d’uns 5 km apte per a tothom i amb un caire no competitiu. Se sortirà a les 11 h del matí de la plaça de l’Ajuntament i s’arribarà al mateix punt, on es farà un sorteig d’obsequis entre tots els participants un cop finalitzada la caminada.
Els diners que es recullin amb les inscripcions aniran destinats a l’Hospital Sant Joan de Déu, que atén a nens i nenes malalts de càncer. Ja us podeu inscriure fins al divendres, 11 de març, a l’enllaç següent: www.inscripcions.cat/ripollcaminapelsvalents2022
Amb la inscripció s’entregarà una polsera numerada que permetrà participar al sorteig d’obsequis de l’arribada. El preu de la inscripció a la caminada és de 8 euros per a adults i de 5 euros pels menors de 12 anys.

Es podrà recollir la polsera o fer noves inscripcions:

  • El dissabte 12, de 10 a 13 h a la plaça de la Lira i de 16 a 18 h al local de Protecció civil
  • El diumenge 13, a partir de les 9.30 h fins a l’hora de la sortida a la plaça de l’Ajuntament de Ripoll

Tothom qui no pugui participar de la caminada pel motiu que sigui, però vulgui col·laborar igualment amb una inscripció solidària ho podrà fer aquí: https://www.inscripcions.cat/ripollcaminapelsvalents2022s

On es realitza? Plaça Ajuntament de Ripoll

Plaça Ajuntament de Ripoll Plaça Ajuntament de Ripoll

Comparteix

També et pot interessar