Festa Major 2023 – Sant Joan de les Abadesses

Festa Major 2023 – Sant Joan de les Abadesses: del divendres 8 al dimarts 12 de setembre, Sant Joan de les Abadesses viurà un any més la seva festa major. Com és habitual, la cita serà una mescla d’actes tradicionals i solemnes, amb propostes de música en directe per a tots els públics, des de diverses audicions i ballades de sardanes, al concert de Di-Versiones, passant per les propostes més juvenils de l’Entrevoltes o el Fira Músics. Les entrades per al concert de Di-Versiones es podran comprar a partir del divendres 1 de setembre, a les 10 h, a Tickètic.

Entre els artistes que actuaran a la festa hi ha Perifèria, Flashy Ice Cream i Tirand lo Band (divendres); Di-Versiones (dissabte); Irrupció, Júlia Blum, dijous Paella, Manzau, Les Salvatges, Joan Garriga al Fira Músics i l’espectacle Versión Imposible d’en David Moreno (diumenge); i les orquestres Montgrins i Montecarlo (dilluns), a més de diverses sessions de dj. en acabar els concerts o al Vermut Rural de dissabte.

Pel que fa als actes més tradicionals, el Ball dels Pabordes -diumenge i dilluns- serà com sempre el centre de la festa i els gegants, en Gentil i la Isaura, faran embadalir els infants. Aquest any, la cercavila de gegants de dissabte serà especial perquè serà la primera vegada que els de Sant Joan ballaran després dels arranjaments que se’ls han fet en els darrers mesos i també ballaran les rèpliques que se’ls ha fet, menys pesades, després de la seva benedicció.

Pel que fa a la Sardana d’Honor de diumenge, estarà dedicada a la farmacèutica M. Rosa Sunyer Creixans que va morir a principis d’aquest any, per la seva trajectòria en favor de la salut dels veïns i veïnes i per la seva contribució a la festa, amb l’elaboració de la mescla de l’aigua de roses que es llança al Ball dels Pabordes.

Notícia: https://www.santjoandelesabadesses.cat/index.php/la-vila/noticies-vila/3305-di-versiones-joan-garriga-flashy-ice-cream-i-el-showman-david-moreno-principals-noms-propis-de-la-festa-major

DADES D’INTERÉS

  • Sant Joan de les Abadesses
  • Del 08/09/2023 al 12/09/2023
  • https://www.ticketic.org/ca/entrades/ball-amb-orquestra-di-versiones-i-dj-patri-recoder
  • https://stjoanab.glideapp.io/

On es realitza? -

Comparteix

També et pot interessar