DIA INTERNACIONAL DELS PARCS NATURALS A LES COMARQUES GIRONINES:

Ruta circular de senderisme al Salt del Grill i classe de ioga dinàmic (Parc natural de les capçaleres del Ter i del Freser)

Els parcs naturals de les comarques gironines celebren el Dia Internacional dels Parcs Naturals amb 6 propostes de benestar.

Aquesta iniciativa és organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona conjuntament amb empreses adherides al Club de Natura i Turisme Actiu i al Club de Salut i Benestar d’aquesta entitat, amb la col·laboració dels Parcs Naturals de la demarcació.


El Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser proposar remuntar les gorges del Freser per descobrir el Salt del Grill, un espectacular salt d’aigua de 30 metres d’alçada. El camí de tornada, per l’altra vora del riu, segueix el bonic camí del Bosc de la Calç. Durant el guiatge s’explica el parc natural i les seves principals característiques. La ruta té 6 km, i un desnivell positiu de 275 m.
Al finalitzar, en un espai proper a la central de Daió, es durà a terme una sessió de ioga dinàmic fent un treball d’estiraments i relaxació.

Requeriments: Calçat adequat, aigua,menjar i màrfega. 

Empreses: guies Ama Dablam i Aurora Parera

Places limitades.
Reserves a costabrava.koobin.com

DADES D’INTERÉS

On es realitza? Punt de trobada: Pàrquing del Cremallera de Queralbs

Punt de trobada: Pàrquing del Cremallera de Queralbs Punt de trobada: Pàrquing del Cremallera de Queralbs

Comparteix

També et pot interessar