Oriol Amaro

Església de Sant Cristòfol

17h: Visita guiada “Tresors ocults de Ventolà: persones, art i plantes immortals” Una visita guiada pel poble de Ventolà amb Miquel Sitjar.

18.30h: Oriol Amaro. Bandes sonores de grans produccions cinematogràfiques portades al piano.

L’Oriol Amaro Porcel és un jove músic de Ripoll.  Té 16 anys i és alumne de l’Escola de música del Ripollès des de que era petit.

Una de les passions d’aquest jove és tocar el piano, i una altra és el cinema, és per això que part de les cançons del concert que ens oferirà a Ventolà seran adaptacions al piano de bandes sonores de diferents tipus de pel.lícules (acció, drama, comèdia, fantasia, ciència ficció, etc). 

A banda d’aquests temes cinematogràfics, alguns dels quals de ben segur podrem reconèixer, ens oferirà altres cançons, cançons especials que han tingut algun significat per ell en diferents moments de la seva vida.

Un concert íntim en un entorn privilegiat, i unes cançons molt especials que no ens deixaran indiferents, com diu l’Oriol, amb l’únic objectiu que el públic gaudeixi de la música i del seu piano tant com ho fa ell, i que una vegada finalitzi el concert, ens sentim una mica més feliços de quan va començar.

El concert es clourà amb una degustació alimentària gratuïta de la marca de garantia Producte del Ripollès i el sorteig d’un lot de productes alimentaris entre tots els inscrits.

Activitats 100 % gratuïtes

Cal reservar plaça al 972 70 32 11 o a oac@ripolles.cat (detalleu nom, cognoms, correu/e, telèfon i nombre d’assistents a l’activitat i al concert)

Places limitades.

DADES D’INTERÉS

DESCARREGAR PROGRAMACIÓ

On es realitza? Església de Sant Cristòfol de Ventolà, Ribes de Freser

Església de Sant Cristòfol de Ventolà, Ribes de Freser Església de Sant Cristòfol de Ventolà, Ribes de Freser

Comparteix

També et pot interessar