Jordi Soler

Monestir de Santa Maria

17h: Visita guiada “Llegat i memòria: gastronomia antiga i supervivència en temps de guerra”. Una visita al refugi antiaeri i relats sobre la gastronomia d’altres temps, amb El Museu Etnogràfic de RIpoll.

18.30h: Jordi Soler i la Seva Banda. Un cantautor Ripollès de pop-rock amb cançons properes. Amb una trajectòria consolidada dins del sector musical i de la música d’autor a Catalunya, la seva carrera comença l’any 2013 formant part del grup Local 7 enregistren el disc homònim sota la producció de Pep Sala. Aquest disc els porta a una extensa gira arreu del territori, desprès d’aquesta experiència decideix emprendre la seva carrera en solitari.

L’any 2015 presenta l’Ep el ritme de l’aire produït per Plantarecords, aquest treball va seguit delsigles “K-1000-1” i la nadala “llum per tothom”. L’any 2022 sortint de la pandèmia i amb moltes coses encara a dir presenta la cançó “una nit amb tu” que precedeix el seu últim treball “Espai temps” sota la producció de Doresterecords i la direcció en el videoclip de Carla Gavin, Jordi Soler demostra una evolució constant i un treball ferm en favor de la música del nostre país.

espectacle amb música d’arrel tradicional ripollesa com a ingredient base. Altres ingredients d’aquest ungüent de muntanya són cançons del folklore d’arreu dels països catalans, el cant polifònic, alguns estirabots propis i la xispa del moment.

El concert es clourà amb una degustació alimentària gratuïta de la marca de garantia Producte del Ripollès i el sorteig d’un lot de productes alimentaris entre tots els inscrits.

Activitats 100 % gratuïtes

Cal reservar plaça al 972 70 32 11 o a oac@ripolles.cat (detalleu nom, cognoms, correu/e, telèfon i nombre d’assistents a l’activitat i al concert)

Places limitades.

On es realitza? Monestir de Santa Maria de Ripoll

Monestir de Santa Maria de Ripoll Monestir de Santa Maria de Ripoll

Comparteix

També et pot interessar