Cinema a la fresca: “The Green Big Week”, un reportatge ornitològic al refugi Pla d’Erola, amb el seu protagonista

Cinema a la fresca al refugi Pla d’Erola.”The Green Big Week”: Una setmana recorrent Catalunya en bicicleta amb l’objectiu de l’observació d’aus, com més espècies millor, a la recerca d’un rècord europeu.

Un documentari a l’entorn de la bicicleta, l’ornitologia, els combustibles fòssils i l’activisme, protagonitzat per l’actual director del Parc Natural del Cap de Creus, qui ens acompanyarà abans i després de la projecció.

El divendres 28 de juliol es farà una sessió de cinema mediambiental molt especial, amb opció a sopar al Refugi del Pla de l’Erola de Ribes de Freser, amb la projecció i cinefòrum del film The big green week, sobre el viatge de l’ornitòleg Ponç Feliu, que serà amb nosaltres presentant el film, que va acceptar el repte de recórrer Catalunya en una setmana sense fer ús de fonts de combustibles fòssils per a fer observació d’aus i mirar d’establir una nova marca inèdita a Europa. Un repte que, a cop de pedal, ens permetrà redescobrir el patrimoni natural i humà del nostre territori. 

L’emissió començarà a les 21.30 h, però es pot anar abans a sopar al refugi.                             

Activitat gratuïta amb reserva prèvia.

DADES D’INTERÉS

On es realitza? -

Comparteix

També et pot interessar