5è festival 5 Sentits

El 5 Sentits d’aquest estiu arrancarà el 29 de juny i s’acabarà el 7 de setembre havent passat per Vilallonga de Ter, Gombrèn, Campelles, Santa Maria de les Llosses, Pardines, Ogassa, Vallfogona, Sant Pau de Segúries, Setcases i Fustanyà. Com cada any, la programació d’activitats començarà amb una visita cultural de descoberta del patrimoni local, un concert i el tast de producte agroalimentari amb la cuina sobre rodes La Tartana. Tota la programació es pot consultar clicant a https://ripolles.cat/5sentits/
Els conjunts musicals que oferiran els concerts, escollits pels ajuntaments, aporten estils musicals molt variats, des del jazz i el folk, fins a la música popular també i el format de cantautor. En concret, són Laia Llach, Flowk, Cool Cat Combo, Ivette Nadal, La gravetat de Coulomb, Eduard Gener, Orquestrina Trama, Jazzcat, Riu i Èric Vinaixa. Tots ells conformen propostes musicals professionals amb trajectòries contrastades i reputació consolidada.

13/07/2024 CAMPELLES
16.30 h: Inici de la fireta de producte agroalimentari local. A la plaça de l’Església
17 h: Visita de descoberta “Campelles: vivències d’un poble sota una torre”, amb Miquel Sitjar
18.30 h: Concert de Cool Cat Combo. A la plaça de l’Església
En acabar el concert, degustació de Producte del Ripollès. A la plaça de l’Església

INFORMACIÓ IMPORTANT
· La participació a les activitats del 5Sentits requereixen inscripció prèvia. Cal sol·licitar-la per telèfon al 972 70 32 11 o per correu electrònic a oac@ripolles.cat.
· Les inscripcions es tanquen a les 14 h de l’últim dia laborable previ a l’esdeveniment en qüestió.
· En totes les activitats es donarà prioritat de participació a qui hagi fet reserva prèvia. La reserva perd la validesa en cas d’arribar amb retard. Les places que quedin vacants per aquest motiu s’habilitaran per a persones en llista d’espera o que hi hagin acudit sense reserva, per ordre d’arribada.
· Les activitats són aptes per a tots els públics. Les visites de descoberta no requereixen esforç físic ja que consisteixen en passejades pels pobles o visites guiades en equipaments.

DADES D’INTERÉS

On es realitza? -

Comparteix

També et pot interessar