3ª Festa de l’Estiueig a Ribes de Freser

3ª Festa de l’Estiueig a Ribes de Freser

🎩👗El proper cap de setmana, Ribes de Freser viurà la seva Tercera Festa de l’Estiueig, promoguda per l’Àrea de Cultura i Tradicions de l’Ajuntament de Ribes de Freser amb la col·laboració de la Diputació de Girona i diferents institucions i persones a títol individual.

🎩👗La Festa de l’Estiueig pretén retornar Ribes a l’any 1920, per commemorar el Centenari de l’Arribada del Tren, el Centenari de la Inauguració del Passeig Àngel Guimerà i en definitiva l’esplendor que va viure Ribes amb l’arribada del ferrocarril i la burgesia catalana.

🎩👗Els actes de la Festa de l’Estiueig pretenen recrear els fets exactes que varen passar a Ribes en la dècada dels anys 1920 i 1930.

Per la recreació històrica comptarem amb la presència de Xarop de Canya, l’Associació Retrofuturista Nautilus i el Grup Llum i Color del 900, especialitzats en el noucentisme català.

🎩👗La Festa de l’Estiueig inclou tota mena d’actes i activitats d’animació inspirats en el noucentisme, així com una fira amb parades amb productes d’arreu per amenitzar la jornada.

🎩👗Us convidem a conèixer tot el programa d’actes previst i a participar activament en aquest viatge cap al 1920! Sigueu molt benvinguts al Ribes de l’Estiueig noucentista!

Podeu consultar l’edició d’enguany de la capçalera Petrària, amb tota la programació prevista, en aquest post, al seu domicili, als comerços del poble i al Ribes Informa.

Notes:

👉🏾L’organització es reserva el dret de modificar horaris o espais dels actes previstos en funció de la climatologia.

👉🏾La venda d’entrades anticipades per l’espectacle Dones de Sal es portarà a terme de dimecres a divendres de 9 a 13 hores a l’OAC (Ajuntament) i divendres mitja hora abans de la funció al Teatre

DADES D’INTERÉS

On es realitza? -

Comparteix

També et pot interessar